Vanliga Frågor

 

Läxor/Uppgifter/Uppsatser

 

 

 1. Kontakta oss genom att fylla i formuläret.
 2. En lärare kommer att höra av sig inom 24h med mer information.
 3. Ge läraren instruktioner och deadline för uppgiften.
 4. Läraren meddelar dig slutpriset när uppgiften är färdig. Priset bestäms på 2 olika sätt. ”Timpris: 250kr/h” eller ”Ord pris: 1kr/ord”. Slutpriset baseras alltid på det alternativ som blir billigast för dig.
 5. Genomför betalning.
 6. Ta emot och granska uppgiften. Komplettering är alltid gratis om uppgiften av någon anledning inte skulle bli godkänd.

 

Lektioner/undervisning

 

 1. Kontakta oss genom att fylla i formuläret.
 2. En lärare kommer att höra av sig inom 24h med mer information.
 3. Bestäm med din lärare när lektionen ska hållas och hur lång lektionen ska vara.
 4. Genomför betalning. Kostnaden är 250kr/h.
 5. Lektionen genomförs online via Google meet/Zoom eller annan plattform.
 6. Utvärdera om du vill fortsätta med din nuvarande lärare eller prova på en ny.

 

Lektioner/undervisning

250kr/h.

 

Läxor/Uppgifter/Uppsatser

250kr/h eller 0,9kr/ord. Slutpriset baseras alltid på det alternativ som blir billigast för dig.

Exempel 1: Läraren har arbetat i 2h (500kr) och skrivit 300 ord (270kr).

Slutpriset blir då 270 kr.

Exempel 2: Läraren har arbetat i 1h (250kr) och skrivit 400 ord (360kr).

Slutpriset blir då 250 kr.

 

Vi accepterar följande betalningssätt:


Swish: 123 464 75 09

 

Banköverföring:

Clearingnummer: 8169-5

Kontonummer: 764 555 984-5

 

När du får din uppgift beror både på datum för deadline samt hur stor uppgiften är. Oftast får du uppgiften inom 12-24h, men större uppgifter såsom uppsatser kan ta lite längre tid.

 

Absolut! Vi förstår att det kan vara skönt att vara anonym i samband med uppgiftsskrivande. När du kontaktar oss via kontaktformuläret behöver du endast välja ämne och den typ av hjälp du vill ha. Skriv även in en e-post adress eller ett telefonnummer (SMS) så att vi kan nå dig.

 

Om du inte vill använda en existerande e-post adress eller telefonnummer kan du skapa en ny e-post adress och kontakta oss via den. 

 

Vi kan hjälpa dig med alla ämnen. Kontakta oss så hör vi av oss inom 24h.

 

Ja, vi kan hjälpa dig oavsett utbildningsnivå. Vare sig det gäller grundskolan, högstadiet, gymnasiet, universitet eller någon annan utbildningsform.

 

 

Kom dock ihåg att du behöver dina föräldrars tillstånd om du är under 18 år. 

Om din uppgift inte blir godkänd efter att någon av våra studieproffs har skrivit den erbjuder vi självklart gratis komplettering av uppgiften. Kom dock ihåg att det är ditt ansvar att se till så att vi har tillgång till all nödvändig information för att kunna genomföra uppgiften på ett korrekt sätt. Om du gör egna ändringar i arbetet, som du har fått från oss, avskriver du dig automatiskt från rätten till gratis komplettering. Vi ansvarar endast för texter som är 100% skrivna av oss själva.

 

Vi på Studieproffs.se är ett team bestående av välutbildade privatlärare som specialanpassar undervisning och uppgiftsskrivande utifrån dina specifika behov och önskemål. Klicka här för att läsa mer.

 

All information som skickas till oss i form av personuppgifter och skoluppgifter är sekretessbelagda. Detta innebär att samtliga lärare här på Studieproffs.se har tystnadsplikt och aldrig kommer att publicera eller sprida din personliga information vidare. Vi tar din personliga integritet på största allvar och kommer aldrig sälja vidare din information till andra företag.

Om du har några frågor gällande detta är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret, eller genom att mejla oss på: info@studieproffs.se

chatta med oss

Har du några frågor eller funderingar? Vi finns alltid här för att hjälpa dig. Kontakta oss så får du svar inom 24h.