Vanliga Frågor

 

Läxor/Uppgifter/Uppsatser

 

 1. Kontakta oss genom att fylla i formuläret.
 2. Vi hör av oss inom 24h med mer information.
 3. Ge oss instruktioner och deadline för uppgiften.
 4. Vi meddelar dig ett prisförslag (oftast inom ett intervall) baserat på uppgiftens omfattning.
 5. Slutpriset (som ligger inom det tidigare angivna intervallet) meddelas sedan när uppgiften är färdig. Priset bestäms på 2 olika sätt. ”Timpris: 250kr/h” eller ”Ord pris: 1kr/ord”. 
 6. Genomför betalning.
 7. Ta emot och granska uppgiften. 

Notera att det är upp till dig som kund att avgöra vad du vill göra med uppgifterna som skrivs av oss. Det vi erbjuder är enbart menat att fungera som exempel på hur en uppgift kan lösas. Även om våra kunder oftast är mycket nöjda med våra arbeten så kan vi inte garantera ett godkänt betyg. Däremot erbjuder vi en gratis komplettering som förmån till dig som kund. Denna gratis komplettering baseras på din lärares kommentarer/synpunkter. Eventuella ytterligare kompletteringar medför därefter en extra kostnad. 

Vid köp av läxor/uppgifter/uppsatser har du inte ångerrätt eftersom arbetet då är skrivet utifrån dina anvisningar och har personligt prägel. Enligt 2 kap. 11 § p.3 Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler medför detta ett bortfall av ångerrätten och även möjlighet till återbetalning.

 

Lektioner/undervisning

 

 1. Kontakta oss genom att fylla i formuläret.
 2. En privatlärare kommer att höra av sig inom 24h med mer information.
 3. Bestäm med din privatlärare när lektionen ska hållas och hur lång lektionen ska vara.
 4. Genomför betalning. Kostnaden är 250kr/h.
 5. Lektionen genomförs online via Google meet/Zoom eller annan plattform.
 6. Utvärdera om du vill fortsätta med din nuvarande privatlärare eller prova på en ny.

 

Lektioner/undervisning

250kr/h.

 

Läxor/Uppgifter/Uppsatser

250kr/h eller 1kr/ord.

 

Prissättningen som används varierar mellan olika uppgifter och beror främst på hur en uppgift är utformad. Kontakta oss för att ta reda på vad som gäller för just din uppgift, och få ett gratis prisförslag.


Vi accepterar följande betalningssätt:

Swish/Banköverföring.

 

När du får din uppgift beror både på datum för deadline samt hur stor uppgiften är. Oftast får du mindre uppgifter inom 12-24h, men större uppgifter såsom uppsatser tar såklart längre tid. Kontakta oss för att ta reda på när vi kan vara färdiga med just din uppgift.

 

Absolut! Vi förstår att det kan vara skönt att vara anonym i samband med uppgiftsskrivande. När du kontaktar oss via kontaktformuläret behöver du endast välja ämne och den typ av hjälp du vill ha. Skriv även in en e-post adress eller ett telefonnummer (SMS) så att vi kan nå dig.

 

Om du inte vill använda en existerande e-post adress eller telefonnummer kan du skapa en ny e-post adress och kontakta oss via den. 

 

Vi kan hjälpa dig med alla ämnen. Kontakta oss så hör vi av oss inom 24h.


Ja, vi kan hjälpa dig oavsett utbildningsnivå. Vare sig det gäller grundskolan, högstadiet, gymnasiet, universitet eller någon annan utbildningsform.

Kom dock ihåg att du behöver dina föräldrars tillstånd om du är under 18 år eftersom våra tjänster är 18+. 


Även om våra kunder oftast är mycket nöjda med våra arbeten så kan vi inte garantera ett godkänt betyg. Däremot erbjuder vi en gratis komplettering som förmån till dig som kund. Denna gratis komplettering baseras på din lärares kommentarer/synpunkter. Eventuella ytterligare kompletteringar medför därefter en extra kostnad. 

Kom dock ihåg att det är ditt ansvar att se till så att vi har tillgång till all nödvändig information för att kunna genomföra uppgiften på ett korrekt sätt. Om du gör egna ändringar i arbetet, som du har fått från oss, avsäger du dig automatiskt från rätten till en gratis komplettering. Vi ansvarar endast för texter som är 100% skrivna av oss själva.

 

Vi på Studieproffs.se är ett team bestående av välutbildade privatlärare som specialanpassar undervisning och uppgiftsskrivande utifrån dina specifika behov och önskemål. Klicka här för att läsa mer.


All information som skickas till oss i form av personuppgifter och skoluppgifter är sekretessbelagda. Detta innebär att samtliga privatlärare här på Studieproffs.se har tystnadsplikt och aldrig kommer att publicera eller sprida din personliga information vidare. Vi tar din personliga integritet på största allvar och kommer aldrig sälja vidare din information till andra företag.

Om du har några frågor gällande detta är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret, eller genom att mejla oss på: info@studieproffs.se

chatta med oss

Har du några frågor eller funderingar? Vi finns alltid här för att hjälpa dig. Kontakta oss så får du svar inom 24h.